KUALITET NË SHËRBIM

Qasuni në rrjetin më stabil në rajon. Nuk do të pendoheni asnjëherë.

PROFESIONALIZËM

Trajtohuni me profesionalizëm nga stafi ynë i shkëlqyer.

KURSENI MJETET

Kurseni mjetet e juaja si dhe kohën tuaj, OrangeNet zgjedhje përfundimtare.

Ende mendoheni për internet shërbimin e duhur?

Mbushni formularin online dhe stafi ynë do të ju kontaktojë për të ju ndihmuar në vendimin tuaj.

25 Mbps + 140 TV Kanale

15në muaj
15në muaj
 • Internet
 • Televizion
 • Përkrahje Profesionale
 • Linje Hybride (HFC)
 • Instalim Falas

35 Mbps + 140 TV kanale

19në muaj
19në muaj
 • Internet
 • Televizion
 • Përkrahje Profesionale
 • Linje Hybride (HFC)
 • Instalim Falas

40 Mbps + 140 TV kanale

29në muaj
29në muaj
 • Internet
 • Televizion
 • Përkrahje Profesionale
 • Linje Hybride (HFC)
 • Instalim Falas

60 MB + 140 TV kanale

39në muaj
39në muaj
 • Internet
 • Televizion
 • Përkrahje Profesionale
 • Linje Hybride (HFC)
 • Instalim Falas
Njoftime
Ofertat më të reja
Njoftime
Ofertat më të reja

Portokalli – Orange Net AD (Vjeshtë 2018)

Pak do të thotë shumë me P🍊rtokallin e Orange NetInternet 25 MB/s 🖥150 TV kanale HD 📺Vetëm 11.5 EuroZgjedhe Portokallin e Orange Net, merri vlerat më të mëdha për familjen… #PakoPortokalli #NewAD #OrangeNet

Geplaatst door Orange Net op Vrijdag 28 september 2018