KUALITET NË SHËRBIM

Qasuni në rrjetin më stabil në rajon. Nuk do të pendoheni asnjëherë.

PROFESIONALIZËM

Trajtohuni me profesionalizëm nga stafi ynë i shkëlqyer.

KURSENI MJETET

Kurseni mjetet e juaja si dhe kohën tuaj, OrangeNet zgjedhje përfundimtare.

Njoftime
Ofertat më të reja

Portokalli – Orange Net AD (Vjeshtë 2018)

Pak do të thotë shumë me P🍊rtokallin e Orange NetInternet 25 MB/s 🖥150 TV kanale HD 📺Vetëm 11.5 EuroZgjedhe Portokallin e Orange Net, merri vlerat më të mëdha për familjen… #PakoPortokalli #NewAD #OrangeNet

Geplaatst door Orange Net op Vrijdag 28 september 2018

Njoftime
Ofertat më të reja

Psst Psst… Orange Net AD (Gusht 2018)

"Psst Psst" verës 🌞 me Orange Net – flladitjani verës me ofertën më freskuese 💦35 MB/s internet super i shpejtë ⚡️150 TV kanale HD të platformave më atraktive📺VETËM 12.5 EURO NË MUAJ 🤗Edhe lirë, edhe mirë – çka s'po mujshe me bo me "Psst Psst" 🤷🏻‍♂️#PsstPsst #OrangeNet #OferteRe #NewAD #FlladitjaVerës

Geplaatst door Orange Net op Dinsdag 7 augustus 2018

Ende mendoheni për internet shërbimin e duhur?

Mbushni formularin online dhe stafi ynë do të ju kontaktojë për të ju ndihmuar në vendimin tuaj.

Sjellni profesionalitet në hapësirat e biznesit tuaj

Pajisuni me shërbime profesionale. Me përkrahje të jashtëzakonshme OrangeNet u sjell shërbime të klasit të parë. Ngritni prestigjin e kompanisë suaj me ne.